Tijdvak 1: Jagers en Boeren (filmpjes)

tijdvak1Hier vind je een verzameling filmpjes die horen bij de tijd van Jagers en Boeren (prehistorie – 50 v chr.). De filmpjes gaan onder andere over de eerste menselijke samenlevingen, over het leven van jagers en verzamelaars, wat Hunebedden zijn en waar je ze kunt vinden en over de Egyptenaren, waarom zij piramides bouwden en hoe zij hun doden voorbereidden op het leven na de dood.

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)