Tijdvak 10: Televisie en Computers (filmpjes)

tijdvak 10Hier vind je een verzameling filmpjes die horen bij de tijd van Televisie en Computer (1950 – nu). De filmpjes gaan onder andere over de wederopbouw en ‘vadertje’ Willem Drees, de oprichting van de Verenigde Naties (VN) en het ontstaan van de Koude Oorlog, over de Berlijnse muur en de Cuba-crisis, de dekolonisatie en onafhankelijkheid van Indonesië, de Watersnoodramp en de komst van televisie, de schrijfster Annie M. G. Schmidt en de multiculturele samenleving.

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)