Tijdvak 6: Regenten en Vorsten (filmpjes)

tijdvak 6Hier vind je een verzameling filmpjes die horen bij de tijd van Regenten en Vorsten (1600 – 1700). De filmpjes gaan onder andere over personen als Michiel de Ruyter, Hugo de Groot, Jan Pieterszoon Coen, Rembrandt van Rijn, Spinoza en Christiaan Huygens, over het ontstaan van grachtenstad Amsterdam en de Gouden Eeuw in De Republiek (Nederland), de Nederlandse meesters, de handelsbedrijven de VOC en de WIC en de slavenhandel naar Amerika.

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)