Tijdvak 9: Wereldoorlogen (filmpjes)

tijdvak 9Hier vind je een verzameling filmpjes die horen bij tijd van Wereldoorlogen (1900 – 1950). De filmpjes gaan onder andere over de oorlogsvoering en verloop van de Eerste Wereldoorlog, de economische crisis van de jaren dertig en de maatregelen daartegen in Nederland, hoe Adolf Hitler aan de macht wist te komen in Duitsland en het ontstaan en verloop van de Tweede Wereldoorlog, over Anne Frank en de jodenvervolging, de Februaristaking en Hongerwinter, de bevrijding door de geallieerden en de jaarlijkse nationale herdenking.

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)