Geloven en weten (2) (oefentoets)

Een oefentoets over het geloof en de wetenschap van de Grieken in de Oudheid. Oefen hier je kennis over de godsdienst en de filosofie van de Grieken, de verhalen rond de goden, de oppergod, zijn vrouw, de beheerder van de onderwereld, de geestelijk vader van de geschiedschrijving, de functie van de filosofie en de werking van de geneeskunst van de Grieken en de culturele overeenkomsten tussen de verschillende Griekse poleis.

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)