Over mij

Ik ben 26 jaar oud, geboren in Spijkenisse en ik woon in Schiedam.

Vanaf de brugklas was voor mij al duidelijk wat ik wilde worden: docent Geschiedenis. Daarom ben ik in september 2008 begonnen met mijn opleiding tot docent Geschiedenis aan de Hogeschool Rotterdam. Voor ik aan mijn opleiding begon, deed ik de HAVO op de Blaise Pascal in Spijkenisse. Daar is mijn passie voor Geschiedenis al in de eerste klas ontstaan. Misschien niet origineel, maar ik had een docente die geweldige verhalen kon vertellen, en dat wilde ik ook. Vanaf dat moment heb ik eigenlijk altijd alleen nog maar docent willen worden.

Tegen het einde van mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan bij de ISK-afdeling van het Wolfert College in Rotterdam. Daar gaf ik zelfstandig les aan leerlingen die afkomstig zijn uit het buitenland en dus de Nederlandse taal nog volledig moeten leren. Daar werkte ik met heel veel plezier en heb ik ontzettend veel geleerd over het combineren van taallessen met het geven van Geschiedenis. Verder ben ik werkzaam geweest als stagiair op de Angelus Merula, De Eilanden en de Blaise Pascal in Spijkenisse en het Lentiz Geuzencollege in Vlaardingen.

Per 31 augustus 2015 ben ik afgestudeerd als tweede graad docent Geschiedenis en van november tot december 2015 ben ik in dienst geweest van het Stedelijk Dalton Lyceum Leerpark in Dordrecht als docent Mens & Maatschappij (ziektevervanging). Hier gaf ik les aan leerlingen van het VMBO in de klassen 1 en 2. Ook ben ik van oktober 2015 tot februari 2016 in dienst geweest bij Studiekring in Hoogvliet, voor wie ik de huiswerklassen van het Einstein Lyceum in Hoogvliet coördineerde en leidde.

Van 4 januari tot 8 juli 2016 was ik in dienst van CSG Calvijn Groene Hart in Barendrecht en Calvijn Lombardijen in Rotterdam, waar ik les gegeven heb in de vakken Aardrijkskunde, Geschiedenis en Maatschappijleer in onderbouw- (MAVO, HAVO, Atheneum en TT) en bovenbouwklassen (MAVO). Per 1 augustus 2016 ben ik in dienst van de Scholengroep Spinoza en werk ik als docent Geschiedenis in de onderbouw op de locatie Leidschenveen (SGDC) en in de bovenbouw op locatie Leidschendam (SGCL) van het ‘s Gravendreef College.

Daarnaast geef ik ook nog examentrainingen en individueel bijles aan huis voor Lyceo en StudentsPlus.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te lezen. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar biografieën van grote personen en non-fictieve boeken. Ik heb er inmiddels al een hele hoop van gelezen, maar de meeste boeken die ik heb staan moet ik nog lezen. Ik heb zoveel boeken dat ik geen ruimte meer heb om mijn verzameling nog verder uit te breiden. Naast het lezen en verzamelen van (geschiedenis)boeken ben ik ook altijd erg geïnteresseerd geweest in de politiek. Die volg ik dan ook op de voet. Sportief gezien houd ik me het liefst bezig met hardlopen en voetbal, al doe ik dat laatste zelf (tot mijn spijt) al een hele tijd niet meer.

Bekijk ook mijn profielen op: Google Plus en LinkedIn en volg mijn bezigheden en interesses op: Instagram en Twitter