Regenten en Vorsten (6) (oefentoets)

Een oefentoets over de tijd van Regenten en Vorsten in Europa en Nederland. Oefen hier je kennis over de Gouden Eeuw in Nederland, over de absolutistische (absoluut vorst) Franse koning Lodewijk XIV (de Zonnekoning) en het grote en prestigieuze paleis dat hij in Parijs liet bouwen, het bestuur van de Republiek der Nederlanden, Hugo de Groot en het eerste stadhouderloze tijdperk (1651-1672).

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)