Strijden of sporten (2) (oefentoets)

Een oefentoets over de oorlogen tussen de Griekse poleis en sportiviteit van Griekse atleten. Oefen hier je kennis over de Peloponnesische oorlogen, de oorsprong van de hedendaagse marathon, de olympiaden, de Olympische Spelen en andere spelen die georganiseerd werden ter eren van goden, de plaats waar de Olympische Spelen werden georganiseerd en de sporten die beoefend werden in de klassieke vorm van de spelen.

The following two tabs change content below.
Mike Hoffmann
Ik ben docent geschiedenis op het 's Gravendreef College en ik woon in Schiedam. Ik hou erg van lezen, het spelen van computergames, het maken van websites en het kijken van voetbal. In mijn vrije tijd zit ik dan ook veel met mijn neus in de boeken of ben ik bezig op de computer.
Mike Hoffmann

Laatste berichten van Mike Hoffmann (toon alles)